Translate

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Περιστέρι: Η δημοτική αρχή καταστρέφει προπαγανδιστικό υλικό για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ - 902.gr




Περιστέρι: Η δημοτική αρχή καταστρέφει προπαγανδιστικό υλικό για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ - 902.gr


Για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή Περιστερίου με προσωπική εντολή του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, προχωρά στην καταστροφή αφισών, πανό και γενικότερα υλικού, που προπαγανδίζει το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ που θα γίνει στο Πάρκο Τρίτση στις 19-20-21 Σεπτέμβρη. Το γεγονός αυτό καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην περιοχή.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταγγέλλουν τη διοίκηση Παχατουρίδη και προσωπικά τον δήμαρχο γιατί για μια ακόμα φορά έχει δώσει εντολή στα συνεργεία του Δήμου να καταστρέφουν προπαγανδιστικό υλικό για το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ που θα γίνει και φέτος στην περιοχή μας.
Νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές μπορούν να εμποδίσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ να έρθουν σε επαφή, πλατιά, με το λαό και τη νεολαία του Περιστερίου. Τους τρομάζει το σύνθημα του Φεστιβάλ: "Άλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη" γιατί ξέρουν ότι αν οι εργάτες, οι φτωχοί απασχολούμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία καταλάβουν τη δύναμη που έχουν για να αλλάξουν τον κόσμο, μπορούν να το κάνουν.
Μπορούν να οικοδομήσουν τη δική τους συμμαχία, τη λαϊκή συμμαχία και να διεκδικήσουν τον πλούτο που παράγουν και τη ζωή που τους αξίζει. Να μην έχουν αγωνία στον 21ο αιώνα αν θα εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για την οικογένειά τους από κάποιον δήθεν φιλάνθρωπο, για το αν θα έχουν ρεύμα, για το αν θα έχουν σπίτι.
Η σαπίλα του συστήματος που υπερασπίζεται ο κος Παχατουρίδης και η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει δεν κρύβονται από τα έργα βιτρίνας και το φιλάνθρωπο προσωπείο του. Όσοι νοιάζονται για τη φτώχεια και τα προβλήματα του λαού μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης για να γκρεμιστεί αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που τα γεννά. Αυτό κάνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, γι’ αυτό συγκεντρώνουν τα πυρά της αστικής τάξης, των κομμάτων της και των εκφραστών της όπως είναι και ο κος Παχατουρίδης.
Τους πληροφορούμε άλλη μια αφορά. Μάταιος ο κόπος τους. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν όλο και περισσότερο, να προβάλλουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την πολιτική του ΚΚΕ στους εργάτες, τη φτωχολογιά και τη νεολαία του Περιστερίου.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους νέους του Περιστερίου να δώσουν απάντηση σ’ αυτές τις πρακτικές συμμετέχοντας μαζικά στο 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ που πραγματοποιείται στο Πάρκο Τρίτση στις 19-20-21 Σεπτέμβρη.
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου