Translate

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΕΕΔΥΕ - ΕΔΥΕΘ: Σήμερα οι συγκεντρώσεις για την επέτειο του πυρηνικού ολοκαυτώματος σε Χιροσίμα - Ναγκασάκι - 902.gr

ΕΕΔΥΕ - ΕΔΥΕΘ: Σήμερα οι συγκεντρώσεις για την επέτειο του πυρηνικού ολοκαυτώματος σε Χιροσίμα - Ναγκασάκι - 902.gr



Με αφορμή τη συμπλήρωση 68 χρόνων από τη ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ. στην Ακρόπολη. Ανάλογη συγκέντρωση διοργανώνει την ίδια μέρα και η ΕΔΥΕΘστις 8 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Η ΕΕΔΥΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό να υψώσει τη φωνή του, να πυκνώσει τις γραμμές της λαϊκής συμμαχίας και να εντείνει τη δράση του ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, επεμβάσεις και απειλές, ενάντια στο φασισμό και την «ειρήνη με το πιστόλι στον κρόταφο». Να παλέψει απαιτώντας την απεμπλοκή της χώρας από πολεμικές προετοιμασίες, να κλείσουν όλες οι βάσεις και τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες ένστολοι που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές. Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση στην Ακρόπολη απευθύνει και η ΟΓΕ.
Αντίστοιχα, η Γραμματεία Λάρισας της ΕΔΥΕ θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη περιοδεία ενημέρωσης, με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία, στις 11 το πρωί. Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στη βδομάδα δράσης (5-12 Αυγούστου 2013) και αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης με τους λαούς της Συρίας και του Ιράν, που οργανώνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης.



902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου