Translate

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Θρασύδειλες προκλήσεις χρυσαυγιτών σε συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ.






Θρασύδειλες προκλήσεις χρυσαυγιτών σε συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ.

Προκλήσεις φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής σε βάρος συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ, για δεύτερη φορά, στο 4ο Λύκειο Αχαρνών καταγγέλλει η Γραμματεία Μενιδίου - Αχαρνών του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Το συμβάν έγινε μέσα στο χώρο του σχολείου από εξωσχολικούς που προκαλούσαν με ναζιστικά συνθήματα την εργαζόμενη να αντιδράσει δίνοντάς τους αφορμή για επεισόδια.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η επίθεση «είναι συνέχεια της επίθεσης που είχε γίνει στην ίδια με αφορμή το μοίρασμα ανακοίνωσης των Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στους μαθητές, αλλά και της επίθεσης που είχε γίνει στον εκπαιδευτικό σύζυγό της από τραμπούκους της Χρυσής Αυγής με αφορμή εκπαιδευτική επίσκεψη στα πλαίσια του μαθήματός του».

Η Γραμματεία Μενιδίου - Αχαρνών καλεί το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου, αλλά και τους γονείς να καταδικάσουν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τέτοιες ενέργειες που θυμίζουν άλλες εποχές και τους μαθητές να απομονώσουν τη φασιστική - ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.



ΠΗΓΕΣ:

902.gr, ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου