Translate

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση της Τ.Ε. Κέρκυρας του Κ.Κ.Ε. ενόψει εκλογών.




Κάλεσμα συμπόρευσης στο λαό από το ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ ενόψει εκλογών - Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιήσει συζήτηση την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του κόμματος.





Η Τ.Ε. Κέρκυρας του Κ.Κ.Ε. απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης στο λαό για τη μάχη των ευρωεκλογών και των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Με την παρουσίαση των επικεφαλής στις περιφέρειες και στους βασικούς Δήμους των υποψηφίων του ΚΚΕ ξεκινά ουσιαστικά η προεκλογική καμπάνια του κόμματος. Ξεκινά η δύσκολη διπλή μάχη, των Ευρωεκλογών και των εκλογών για τη περιφερειακή και Δημοτική διοίκηση. Ξεκινά μια μάχη που θα τη δώσουμε ενιαία σαν ένας άνθρωπος, χέρι- χέρι, μέλη και φίλοι του κόμματος, όλοι μαζί από όποια θέση ταχθούμε ο καθένας. Ενιαία θα δώσουμε τη μάχη, γιατί ενιαία είναι η αντιλαϊκή πολιτική που διαπερνά όλους τους μηχανισμούς από το Ευρωκοινοβούλιο μέχρι τους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Σ’ αυτό το πλαίσιο η Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον εργαζόμενο λαό. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ η συμπόρευση μαζί του και στις Ευρωεκλογές και στις Περιφέρειες και στους Δήμους θα δυναμώσει τη φωνή των εργαζομένων, την ικανότητα να αποκαλύπτει από καλύτερες θέσεις τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς. Την ικανότητα να αποτρέπουμε αντιλαϊκά μέτρα, να προωθούμε την κοινωνική Λαϊκή Συμμαχία που θα ανοίξει το δρόμο για συνολικότερες αλλαγές και ανατροπές στο επίπεδο της εξουσίας.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού στην Ευρωβουλή, τη Βουλή, τις Περιφέρειες, τους Δήμους, στα σωματεία στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές είναι εγγύηση για ισχυρή αντιπαράθεση απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση στην πολιτική της Ε.Ε των μονοπωλίων.
Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, της πρότασης του, για τη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση μπορεί να βάλει εμπόδια, να αναχαιτίσει αντιλαϊκά μέτρα, να έχει και επιμέρους επιτυχίες μα πάνω από όλα να ανοίξει ο δρόμος για την αναγέννηση του εργατικού λαϊκού κινήματος, τη λαϊκή συμμαχία που θα κατακτήσει, με το λαό στην εξουσία, την αποδέσμευση από την Ε.Ε, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, τη μονομερή διαγραφή του χρέους. Έχει πρωταρχική σημασία στη δύσκολη διπλή εκλογική μάχη αυτή των Ευρωεκλογών και των εκλογών για τη δημοτική και περιφερειακή διοίκηση, τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, να βγουν ενισχυμένα, ισχυρά.
Για όλα αυτά η Τ.Ε. του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους σε συζήτηση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στις 7μ.μ. στο Ε.Κ. με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

http://www.corfupress.com/v3/politiki/36310-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1,-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου