Translate

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους φασίστες της ΧΑ, την ίδια στιγμή απειλεί τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ ― Καταγγελία της ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ






Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους φασίστες της ΧΑ, την ίδια στιγμή απειλεί τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ ― Καταγγελία της ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ



Η Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της Πρέβεζας τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που από το πρωί παρευρίσκονταν στα εκλογικά κέντρα της πόλης αλλά και της περιφέρειας γενικότερα, και επιδόθηκαν σε τρομοκρατία, συκοφάντηση και λασπολογία σε βάρος στελεχών και μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Πιο συγκεκριμένα, έφτασαν στο σημείο, στα εκλογικά τμήματα του 2ου και του 3ου Δημοτικών Σχολείων Πρέβεζας μέσω δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών» να καλούν την αστυνομία σε βάρος στελεχών του Κόμματος, απειλώντας με προσαγωγές και συλλήψεις. Αντίστοιχες απειλές και συκοφαντίες δέχθηκαν μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ και στα εκλογικά τμήματα του Γυμνασίου Φιλιππιάδας.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Μετά την συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, όπου καλούσαν το λαό να πει ΝΑΙ στο ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑΙ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ΝΑΙ στα μνημόνια διαρκείας, έφτασε σε σημείο να πραγματοποιεί δημοψήφισμα με αστυνομία και τρομοκρατία.
Αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες εποχές. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους φασίστες της ΧΑ, την ίδια στιγμή απειλεί τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ. Αποδεικνύουν τι φοβούνται, ποιος τους ενοχλεί!!!
Προειδοποιούμε ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο λαός να γυρίσει την πλάτη τόσο στους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΧΑ όσο και στους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ και να τους ακυρώσει τα σχέδια που του ακυρώνουν την ζωή του.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να παλέψουν στην πράξη:
Το ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ - ΔΝΤ – ΕΚΤ - Το ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης Και Αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον Λαό στην Εξουσία».

Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ

Ο Ζηρός

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου