Translate

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Οι εργαζόμενοι, ο λαός, η νεολαία να δυναμώσουν τον αγώνα για απομόνωση της Χρυσής Αυγής


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής
Στο απόηχο του νέου αποκαλυπτικού βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα στις αρχές της βδομάδας και απεικόνιζε σύσσωμη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής να χαιρετά ναζιστικά, ανάμεσα σε σημαίες και σύμβολα των ναζί, να τραγουδά ναζιστικούς ύμνους και να φωνάζει ναζιστικά συνθήματα, ήρθαν να προστεθούν, προχτές, οι νέες προκλήσεις των χρυσαυγιτών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που επιδόθηκαν για άλλη μια φορά σε τραμπουκισμούς, χυδαίες χειρονομίες κ.ά., ενώ δεν δίστασαν να προσβάλουν τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, προκαλώντας τη μητέρα του.
Με αφορμή όλα τα παραπάνω, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για τις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής:
«Οι χτεσινές (σ.σ. προχτεσινές) νέες προκλήσεις και τα επεισόδια των χρυσαυγιτών στη δίκη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, καθώς και το πρόσφατο, νέο σοβαρό ντοκουμέντο, που ήρθε στη δημοσιότητα, στο οποίο εμφανίζεται η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να υμνεί ανοιχτά τη χιτλερική Γερμανία, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τον πραγματικό ρόλο της για τα συμφέροντα του λαού μας, αποκαλύπτουν το ναζιστικό, αποκρουστικό και θρασύ χαρακτήρα της.
Οι εργαζόμενοι, ο λαός, η νεολαία έχουν πλέον πολλές αποδείξεις για να δυναμώσουν, πιο αποφασιστικά, τον αγώνα για την απομόνωσή της».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου