Translate

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Πανάξια πρόκριση για την ΑΕΚ



EUROPA LEAGUE

Πανάξια πρόκριση για την ΑΕΚ

Με 3-0 επικράτησε η «Ένωση» της Μπριζ και συνεχίζει στην Ευρώπη

Κανένα περιθώριο ελπίδας δεν άφησε η ΑΕΚ στην Μπριζ και με το 3-0 πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η «Ένωση» είχε υπέρ της το 0-0 του πρώτου αγώνα και σήμερα, μπαίνοντας δυνατά από την αρχή του αγώνα, επέβαλε το ρυθμό της και νίκησε τους Βέλγους.
Στο 5' ο Κλωναρίδης σημάδεψε το δοκάρι και στο 27' ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σιμόες από το Χόρβατ. Ο Σιμόες ήταν αυτός που σκόραρε στο 39', κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά, δίνοντας μεγαλύτερη πνοή στην ομάδα του. Η Μπριζ, στην επανάληψη προσπάθησε να πιέσει ώστε να μειώσει και να αλλάξει τη ροή του αγώνα αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, ενίσχυσε την άμυνα της ομάδας, κόβοντας έτσι τις επιθέσεις των φιλοξενουμένων. Το τελικό 3-0 σημείωσε πάλι ο Σιμόες στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες (60' Γιόχανσον), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (67' Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος (78' Γκάλο).
Μπριζ: Χόρβατ, Παλάσιος (46' Κουλς), Ενγκελς, Ντένσβιλ, Βόρμερ, Νακάμπα, Βανάκεν, Ντε Μποκ, Ντιαμπί, Βόσεν (46' Ραφαέλοφ), Ντένις (57' Λιμπόμπ).




902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου