Translate

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Στενεύει ο κλοιός για τη δράστιδα - Η μαρτυρία “κλειδί” και τα νέα στοιχεία





Θέμα χρόνου θεωρούν οι αστυνομικές αρχές πως είναι ο εντοπισμός της γυναίκας 
που επιτέθηκε με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα
Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως τα στοιχεία που έχουν πλέον 
στη διάθεσή τους, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει η δράστιδα της επίθεσης, 
θα τους οδηγήσουν σύντομα στα ίχνη της και στην εξιχνίαση της υπόθεσης 
που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, η γυναίκα φορούσε ανοικτόχρωμη καμπαρντίνα, γυαλιά ηλίου, τσάντα πλάτης, μάσκα και σκούφο, είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη. Πιθανόν να έχει ξανθά μαλλιά, ωστόσο, δεν αποκλείεται να φορούσε και περούκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Αυτή η περιγραφή ταιριάζει και με την περιγραφή που έχει κάνει η Ιωάννα αλλά και ένα ακόμη πρόσωπο που ήρθε σε επαφή με τη δράστιδα για αρκετά λεπτά.
“Κλειδί” θεωρείται η μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε τη γυναίκα στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ημέρα της επίθεσης, 
ο οδηγός ταξί την παρέλαβε από την περιοχή του Παγκρατίου και εκείνη του ζήτησε να την αφήσει στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα, λίγα μέτρα μακριά από το κτίριο όπου εργάζεται η 34χρονη. 
Το ταξί έχει μεταφερθεί στα Ειδικά Εγκληματολογικά Εργαστήρια της αστυνομίας και ερευνάται εξονυχιστικά, 
με την ελπίδα ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα της δράστιδας.
Αισιόδοξες εμφανίζονται και αστυνομικές πηγές, που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. “Οι σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, μαζί με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει ληφθεί από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού, στην Καλλιθέα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε σύντομα στην ταυτοποίηση της δράστιδας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό", αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα κυρίως του φιλικού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας.
Αστυνομικοί πρόκειται να επισκεφθούν, για ακόμη μια φορά, την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να τους δώσει και νέα κατάθεση. Εκφράζουν την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι όσο βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της, τόσο πιθανότερο είναι να μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω που θα ‘ρίξει φως στην υπόθεση.
Πηγή: ΕΡΤ/ΑΠΕ-ΜΠΕ
https://www.enikos.gr/society/721412/epithesi-me-vitrioli-stenevei-o-kloios-gia-ti-drastida-i-martyria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου