Translate

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Όποιος έχει τη μύγα, όπως ο “Σπάρτακος”, μυγιάζεται…

logo_alt.gr

Ενοχλήθηκε το λεγόμενο “δίκτυο ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος” 
από τη δήλωση του Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Έβρο όπου σημείωσε:
 “ Έχουμε δηλώσει ανοιχτά, οτι εμείς δεν είμαστε με τη λογική
 των ανοιχτών για παράδειγμα συνόρων όπως λένε διάφοροι τυχοδιώκτες”. 
Δεν ξέρουμε αν στο Σπάρτακο αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ανάμεσα στους
 “διάφορους τυχοδιώκτες”. Αυτό είναι δικό τους θέμα.
Ωστόσο, οι συκοφαντίες και τα ψέματα που εξαπολύουν καθημερινά ενάντια στο ΚΚΕ
 με διαστρέβλωση και παραχάραξη των θέσεών του, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση
 να κρύψουν την ουσία της πολιτικής τους. 
Αυτό αποδεικνύεται με την προαναφερόμενη κριτική τους. 
Ας δώσουν απάντηση, τι εννοούν; Oτι πρέπει να υπάρχουν ανοιχτά σύνορα; 
Επίσης, το ΝΑΡ – Σπάρτακος δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα των νησιών και της στεριάς στη χάραξη ΑΟΖ μέχρι 200 μίλια από την αιγιαλίτιδα ζώνη, όπως προβλέπεται από το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982. Δηλαδή υιοθετούν θέσεις που είναι βούτυρο στο ψωμί της τουρκικής αστικής τάξης, που εποφθαλμιά ενάντια στα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε στεριά και θάλασσα. 
Ταυτόχρονα, αυτή η θέση των ΝΑΡ – Σπάρτακου διευκολύνει και την ελληνική αστική τάξη που επιδιώκει και προωθεί τα “παζάρια” στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο με στόχο τη συνδιαχείριση με την τουρκική αστική τάξη για να θησαυρίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και των δύο χωρών από την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ενδιαφέρονται να προχωρήσει η συνδιαχείριση στο Αιγαίο και την Ανατολικη Μεσόγειο, με τους ίδιους τοποτηρητές, να έχουν το “κουμάντο” δηλαδή. Αυτό το επιδιώκουν σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όλος ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι στρατευμένοι νέοι και τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ξέρουν ότι το ΚΚΕ ποτέ στην υπερεκατοντάχρονη πορεία του δεν έβαλε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού στη ζυγαριά για τα παζάρια της αστικής τάξης. Πάντα, με καθαρές κουβέντες, και στην πράξη υπερασπίστηκε τα σύνορα της πατρίδας μας, τα δικαιώματά μας, αγωνίστηκε με συνέπεια ενάντια στο κεφάλαιο, την αστική τάξη και τα κόμματά της, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε., για μια Ελλάδα με το λαό νοικοκύρη στο τόπο μας. Αυτό κάνει και σήμερα, αυτό το δρόμο δείχνει και για αύριο. 
Η συντακτική επιτροπή του alt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου