Translate

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Πάτρα: «Γροθιά στο μαχαίρι» για τους παιδικούς σταθμούς από Πελετίδη








«ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ» ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: «Γροθιά στο μαχαίρι» για τους παιδικούς σταθμούς από Πελετίδη
Στα βαθειά και για τα σκουπίδια και χρηματοδοτήσεις από ΕΣΠΑ που …κάποιοι ψαλιδίζουν
[11:07,22/06]


Του Γιάννη Γεωργόπουλου


Παραπάνω από καυτό αναμένεται να είναι αυτό το καλοκαίρι αλλά και οι πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου ως προς τα Δημοτικά πράγματα καθώς η νέα Δημοτική Αρχή του Κ. Πελετίδη είναι αποφασισμένη να κτυπήσει «γροθιά στο μαχαίρι» σε ότι αφορά τη λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών , σε συνδυασμό με την απορρόφηση όλων των παιδιών.
Ο κύβος – σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες – έχει ριφθεί στη « Λαϊκή Συσπείρωση» και ο στόχος είναι η απορρόφηση όλων των παιδιών σε συνδυασμό με την αλλαγή του καθεστώτος ομηρίας που υπάρχει στους εργαζόμενους .
Παράλληλα χωρίς να μπει σε αμφισβήτηση η λειτουργία των σταθμών, θα κληθούν οι άλλες παρατάξεις να πάρουν θέση για το κατά πόσο συμφωνούν με την έως σήμερα εφαρμοζόμενη πολιτική , ενώ είναι αδιαπραγμάτευτο το πώς θα επιχειρηθεί να καταδειχθεί ο ρόλος της κυβέρνησης.
Οι χρηματοδοτήσεις

Μεγάλο θέμα θεωρείται από τη νέα Δημοτική πλειοψηφία η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα το φθινόπωρο και η ανάδειξη όσων φέρνει μαζί του το ΕΣΠΑ και οι χρηματοδοτήσεις , καθώς εάν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες η πόλη μπορεί να τύχει χρηματοδοτήσεων μεγαλύτερων από αυτές που μέχρι σήμερα παίρνει, τότε θα υπάρξει μείζονος σημασίας ζήτημα με την περιφέρεια.
Παράλληλα θα τεθεί επί τάπητος η επιτάχυνση για την κατασκευή της μίνι περιμετρικής, η οποία προεκλογικά από κάποιους έγινε πασαρέλα, αλλά και η επίσπευση των εργασιών για το άνοιγμα της οδού Κανακάρη.


ΠΗΓΗ:
http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=64371

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου