Translate

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Το τελευταίο "αντιο" στον Παντελή Παντελίδη






Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης. 

Στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου ψάλθηκε η εξόδιος ακολουθία βρέθηκαν χιλιάδες κόσμου, φίλοι συγγενείς αλλά και θαυμαστές  που αγάπησαν τον ίδιο και τα τραγούδια του. 

Το φέρετρο τυλιγμένο με την γαλανόλευκη, συνοδευσαν στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης συμμαθητές του από το Πολεμικό Ναυτικό ενώ την πομπή συνοδευσαν οι επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη. 

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας του τραγουδιστή. Η Αθηνά Παντελίδου υποβασταζόμενη ακολούθησε τη πομπή με τη σορό του παιδιού της κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης ενώ ο πατέρας του δεν άντεξε και έμεινε στην εκκλησία μέχρι να νιώσει καλύτερα και να μεταφερθεί αργότερα στο κοιμητήριο.
Η σορός του Παντελή Παντελίδη, έφθασε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10, όπως ήταν προγραμματισμένο για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής -που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη»- και χειροκροτήματα από δεκάδες θαυμαστές και φίλους που έχουν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας από νωρίς το πρωί.
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία συγκεντρώθηκε από νωρίς σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη.
Ο στενός του φίλος Αντώνης Ρέμος, στον οποίο ανήκε το μοιραίο τζιπ που του κόστισε τη ζωή, μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ. 

Συντετριμμένοι έφτασαν στην εκκλησία η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης που βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι τρεις τραγουδιστές έκαναν πρόβες για την πρεμιέρα τους, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή η οποία όμως δεν έμελλε ποτέ να γίνει αφού ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η Ελένη Χατζίδου, η οποία έφτασε στην εκκλησία κρατώντας δύο λευκά τριαντάφυλλα. Η τραγουδίστρια και ο Παντελής Παντελίδης διατηρούσαν στενές σχέσεις ενώ η Ελένη Χατζίδου τον είχε ευχαριστήσει πολλές φορές δημόσια για το κομμάτι που της είχε χαρίσει και ουσιαστικά την έκανε γνωστή στο ευρύτερο κοινό. 

Εκεί βρίσκεται και ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης μαζί με την σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου και την πρώην σύζυγό του Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία έμαθε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της τα δυσάρεστα νέα. 

Συγκλονισμένος έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα ο Γιώργος Μαζωνάκης, συνοδευόμενος από την Αμαρυλλίς. Μάλιστα ο Παντελής Παντελίδης είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης πριν από λίγες ημέρες. 

Το «παρών» έδωσε όμως και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη με τον Χάρη Σιανίδη ενώ εκεί βρέθηκαν, ο Πάνος Καλίδης και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Γιώργος Τσαλίκης, με τη σύζυγό του, Δώρα, αποχαιρέτησε τον φίλο και συνάδελφό του.

http://www.cretalive.gr/greece/view/plhthos-kosmou-apochaireta-ton-pantelh-pantelidh/307144

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου