Translate

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Διορισμός της υπόδικης χρυσαυγίτισσας Ζαρούλια στη Βουλή

 



Καθώς αναμένεται η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, διορίζεται στο γραφείου του Νίκου Μιχαλολιάκου με απόφαση του Προέδρου της Βουλής. Η σημερινή απόφαση «προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον «αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο ότι προσπαθεί να βολέψει τους δικούς του».

Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής κατηγορίας Υ.Ε (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης δηλαδή απόφοιτος τριταξίου Γυμνασίου) διορίστηκε με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, η χρυσαυγίτισσα Ελένη Ζαρούλια. Η ίδια διετέλεσε βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» και είναι σύζυγος του υπόδικου Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο διορισμός μάλιστα γίνεται στο γραφείο του συζύγου της, «στον πρώην Πρόεδρο Κ.Ο. «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του», σύμφωνα με το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Η σημερινή απόφαση «προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και ενώ αναμένεται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η δικαστική απόφαση για τη ναζιστική οργάνωση.

«Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια» σημειώνει.

https://thepressproject.gr/diorismos-tis-ypodikis-chrysavgitissas-zaroulia-sti-vouli/?fbclid=IwAR064ZnaTfHrBQ4tl_JB28L4s6xirfJroeTkJMYF6tbrM0k-4iGqt6RXnEU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου