Translate

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η παράκρουση της Χρυσής Αυγής για τον «Οδηγητή» και ...αυτό που πραγματικά τους τσούζει - 902.gr




Η παράκρουση της Χρυσής Αυγής για τον «Οδηγητή» και ...αυτό που πραγματικά τους τσούζει - 902.gr


Το «μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης» προσπαθεί με πάθος η Χρυσή Αυγή να το κατοχυρώνει ως ακόμα ένα σάπιο χαρακτηριστικό της. Δε χρειάζεται άλλωστε και μεγάλο ταλέντο για να καταγραφείς ως ακόμα ένας κατ' εξακολούθηση και κατά συνείδηση ψεύτης, πέραν όλων των άλλων.
Το γεγονός ότι η έκθεση για τα 1.000 φύλλα κυκλοφορίας του «Οδηγητή», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων, προβάλλεται από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής με τον τίτλο «Πληρώνει (με τα λεφτά μας) τα πάρτυ της ΚΝΕ ο Καμίνης», πέρα από ψέμα προκαλεί και παράκρουση.
Η πραγματικότητα είναι η εξής: Η αίθουσα παραχωρήθηκε στην ΚΝΕ με ευθύνη της για όλα τα έξοδα της έκθεσης. Δεν υπάρχει συνδιοργάνωση, απλά η έκθεση φιλοξενείται στους χώρους του συγκεκριμένου φορέα. Η έκθεση και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν αποκλειστικά τον «Οδηγητή». Η πρόσκληση που έβγαλε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου, με ευθύνη της προέδρου του, αφορά την ανακοίνωση από πλευράς τους της δραστηριότητας που γίνεται σε χώρο που είναι της αρμοδιότητάς τους. Αυτό το κάνουν πάντα. Τα «πάρτι», ο «Καμίνης» και τα «λεφτά» είναι φαντασιώσεις.
Αυτό που τσούζει τη Χρυσή Αυγή είναι η κυκλοφορία του «Οδηγητή», της ανατρεπτικής επαναστατικής εφημερίδας της ΚΝΕ που διακινείται χέρι – χέρι σε όλη την Ελλάδα από χιλιάδες νέους, που διαβάζεται από ακόμα περισσότερες χιλιάδες νέους. Της εφημερίδας που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις αγωνίες, τα βάσανα, τα όνειρα των νέων των εργατικών – λαϊκών οικογενειών. Που συντονίζει και ενιαιοποιεί τους αγώνες τους για τη ζωή που μπορούν και τους αξίζει να ζουν, κόντρα και έξω από το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης. Της εφημερίδας που πρωτοκυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη του 1968, λίγο μετά την ίδρυση της ΚΝΕ, σε συνθήκες βαθιάς παρανομίας και πάλεψε στην πρώτη γραμμή τη στρατιωτική δικτατορία, υμνητής της οποίας είναι η Χρυσή Αυγή.

ΥΓ: Επειδή σε ένα σχόλιο τους αναρωτιούνται τι θα γινόταν εάν έκανε κάποια αντίστοιχη δραστηριότητα το «Μέτωπο Νεολαίας» της Χρυσής Αυγής, το πρόβλημα είναι δικό τους. Ο λαός και η νεολαία δεν πρέπει να τους αφήνουν τόπο να σταθούν. Αν τελικά τα καταφέρουν, θα είχε ενδιαφέρον να κάνουν έκθεση με τα φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» και να μοστράρουν τα εξώφυλλα και τα ναζιστικά άρθρα, με τον Χίτλερ, τον Γκέμπελς και άλλους φονιάδες των λαών...

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου