Translate

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ Ασταμάτητα προετοιμάζονται οι Οργανώσεις για την επιτυχία της εξόρμησης

 



ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Ασταμάτητα προετοιμάζονται οι Οργανώσεις για την επιτυχία της εξόρμησης


Στην τελική ευθεία βαδίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις, προετοιμάζοντας ακούραστα την πανεξόρμηση με το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ που θα δημοσιευτεί στον «Ριζοσπάστη» αυτό το Σαββατοκύριακο, 2-3 Οκτώβρη.

Οι «μηχανές» δουλεύουν στο φουλ, ώστε το Κάλεσμα της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, που απευθύνεται στην ευρεία λαϊκή πλειοψηφία που αγανακτεί και δεν συμβιβάζεται με τη σημερινή κατάσταση, να φτάσει παντού, στους μισθωτούς εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους νέους και τις νέες, στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Μιλώντας γι' αυτή την προετοιμασία, ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας, σημείωσε:

«Με όπλο τις Αποφάσεις του 21ου Συνεδρίου του Κόμματός μας, βάζουμε φιλόδοξα πλάνα, ανεβάζουμε τις απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, σχεδιάζουμε τη διακίνηση του φύλλου του "Ριζοσπάστη" ώστε να φτάσει πλατιά στους χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, νέους και νέες, που αγωνιούν, που προβληματίζονται, που νιώθουν οργισμένοι, σε όλους αυτούς που έχουν αντικειμενικό συμφέρον από την πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ.

Με την ορμή της μεγάλης επιτυχίας που μας έδωσε η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", ιδιαίτερα του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποτέλεσε το πιο μαζικό Φεστιβάλ των τελευταίων χρόνων, με την αισιοδοξία που μας δίνουν το αυξημένο κύρος του Κόμματος και η εκτίμηση που έχει σε πλατιές λαϊκές μάζες, φιλοδοξούμε να μη μείνει φύλλο αδιάθετο, να μην υπάρχει ΤΟ και ΚΟΒ που δεν θα πιάσει το πλάνο της.

Στις σημερινές συνθήκες που μεγαλώνουν οι δυσκολίες και τα προβλήματα στην εργατική - λαϊκή οικογένεια, που οι εργαζόμενοι και ο λαός συνεχίζουν να βιώνουν την τραγική κατάσταση στις δημόσιες δομές Υγείας από την πλήρη ανυπαρξία όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία του λαού και συνεχίζουν να μετράνε καθημερινά τους νεκρούς τους, που τα σχολεία άνοιξαν με ακόμα χειρότερους όρους από τους οποίους έκλεισαν, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο οι ευθύνες των κομμουνιστών. Την ώρα που η ακρίβεια έρχεται να γονατίσει το ήδη πενιχρό οικογενειακό εισόδημα, που μεγαλώνει η ανησυχία από τους οξυμένους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, που δυναμώνει η οργή από τα θύματα και τις καταστροφές από τα "ακραία φυσικά φαινόμενα" κάθε καλοκαίρι και χειμώνα, χρειάζεται να φτάσουμε και να συζητήσουμε με το Κάλεσμα της ΚΕ με πολύ περισσότερους σε όλους τους χώρους δουλειάς, τις πόλεις και τα χωριά, τα σχολεία και τις σχολές.

Ολες οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ επιδιώκουν να φτάσουν με το Κάλεσμα της ΚΕ σε πολύ περισσότερο κόσμο, να μην περιοριστούμε μόνο στην επαφή με τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος. Εχει μεγάλη σημασία να φτάσει το φύλλο και να συζητηθεί με όλο αυτόν τον κόσμο που συναντηθήκαμε και δώσαμε τη μεγάλη απεργιακή μάχη ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα του Χατζηδάκη, που πορευτήκαμε μαζί στο μεγάλο συλλαλητήριο των σωματείων στην ΔΕΘ, στον κόσμο που δώσαμε μάχες από κοινού στους χώρους δουλειάς όπως στους εργαζόμενους της "e-food" αυτές τις μέρες, στους χιλιάδες που συναντηθήκαμε στις αρχαιρεσίες των σωματείων, των εμπορικών συλλόγων, των αγροτών που δώσαμε μαζί τη μάχη στα μπλόκα, των χιλιάδων φοιτητών που παλέψαμε μαζί ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως. Αλλά και σε όλους αυτούς που στήνουν αυτί και μας εκτιμάνε, που μπορεί να έκαναν άλλες επιλογές στο παρελθόν, αλλά μοιραζόμαστε μαζί τους τις ίδιες αγωνίες.

Το πιάσιμο του πλάνο της Οργάνωσης θα κριθεί από όλους μας και από τον καθένα μας ξεχωριστά. Θα κριθεί επίσης από το πόσες δυνάμεις πλάι σε κάθε Κομματική και ΚΝίτικη Οργάνωση θα μπουν στη μάχη. Με αυτό το πνεύμα όλες οι Οργανώσεις σχεδιάζουν αυτές τις μέρες την προετοιμασία της εξόρμησης. Με χαρτί και μολύβι, για να φτάσει το φύλλο παντού. Με σχέδιο από τις κλαδικές και εδαφικές Οργανώσεις για να φτάσει όλη τη βδομάδα το Κάλεσμα της ΚΕ σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα εμπορικά κέντρα, στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Με αυτό το πνεύμα, με κλίμα κομμουνιστικής άμιλλας ανάμεσα στις Οργανώσεις, βάζουμε τον πήχη ψηλά, για να υπερκαλύψουμε τα πλάνα μας! Θα τα καταφέρουμε!».


Ασταμάτητα προετοιμάζονται οι Οργανώσεις για την επιτυχία της εξόρμησης | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (rizospastis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου