Translate

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: Καταγγέλλει την παρουσία φασιστών στη Μαλακάσα «που προσπάθησαν να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο»



Την παρουσία του φασίστα Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και μετέπειτα στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ. στη Μαλακάσα καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Ωρωπού, τονίζοντας ότι «με μια χούφτα θλιβερών παρατρεχάμενών του προσπάθησαν το απόγευμα του Σαββάτου να χύσουν ρατσιστικό και εθνικιστικό δηλητήριο στην περιοχή».
Οι συγκεκριμένοι πέταξαν τρικάκια τα οποία «μιλούσαν» για «εισβολή» των προσφύγων - μεταναστών στη χώρα μας, εκφράζοντας έτσι το μίσος τους, αλλά και την προσπάθεια να στρέψουν την δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου από την πραγματική αιτία που γεννά το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, που είναι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, στα θύματά του, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
«Οι φασίστες να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν για να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο», τονίζει η Κομματική Οργάνωση και προσθέτει:
«Δεν λένε κουβέντα για την Τουρκία, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, τις αστικές τάξεις των χωρών της περιοχής που όλοι μαζί συμμετέχουν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις για το μοίρασμα του φυσικού πλούτου και δημιουργώντας κύματα κατατρεγμένων.
Είναι "τσιράκια" του συστήματος, τα μαντρόσκυλα του και λειτουργούν ως η εμπροσθοφυλακή του.
Καλούμε το λαό της περιοχής μας να αγωνιστεί μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να καταργηθούν οι συμφωνίες του Δουβλίνου ΙΙ και της ΕΕ - Τουρκίας.
Να αγωνιστεί ενάντια στις επιδιώξεις των αστικών τάξεων των χωρών της περιοχής μας και στις κυβερνήσεις τους, της ΕΕ για τη μετατροπή της χώρας μας σε μία απέραντη φυλακή προσφύγων και μεταναστών.
Για τον άμεσο απεγκλωβισμό των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και για τη μετάβασή τους στις χώρες του τελικού προορισμού τους.
Για την ανατροπή του καπιταλισμού, τη μήτρα που γεννά τη φτώχεια, την ανεργία, τον πόλεμο, την προσφυγιά και τον φασισμό - ναζισμό.
Για να οικοδομήσουμε τη νέα κοινωνία του σοσιαλισμού - κομμουνισμού».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου