Translate

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Συνεργάτης ναζιστικών εκδόσεων ο διοικητής της δομής Πύργου που διόρισε ο Μηταράκης



(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟ)

Στενές σχέσεις με ναζιστικό εκδοτικό οίκο έχει ο νέος διοικητής της προσφυγικής δομής του Πύργου που διόρισε ο Νότης Μηταράκης. Ο Χρήστος Τσιάχρης που τοποθετήθηκε στην διοικητική θέση έχει κυκλοφορήσει στις συγκεκριμένες εκδόσεις αυτές «πόνημα» ακραίου ισλαμοφοβικού, φασιστικού περιεχομένου.
Την αποκάλυψη που εκθέτει τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη κάνει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Γιώργος Καμίνης,τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου του κόμματος.
«Μόλις δημοσιεύτηκαν οι διοικητές των δομών προσπαθήσαμε, μιας και το υπουργείο δεν θεώρησε απαραίτητο να προσκομίσει τα βιογραφικά τους, να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα κληθούν να διαχειριστούν το πολύ λεπτό αυτό ζήτημα στις τοπικές κοινωνίες. Δυστυχώς, τα πρώτα ευρήματα είναι απογοητευτικά και ενδεικτικά της επιπολαιότητας με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το προσφυγικό. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι κάποιος κύριος ο οποίος τοποθετήθηκε διοικητής της δομής στον Πύργο, συγγραφέας του βιβλίου “Μιναρέδες: Οι Λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη”. Αντιλαμβάνεστε πως με επικεφαλής έναν άνθρωπο που εμφορείται από τέτοιες ιδέες, μια μικρή δομή μακριά από τη δημοσιότητα, όπως αυτή του Πύργου, μπορεί να καταστεί πραγματικό κολαστήριο για αυτούς τους ανθρώπους», σημειώνει ο Γ. Καμίνης.
«Θυμίζουμε πως, ανεξάρτητα από το μέγεθος της δομής, οι διοικητές θα αμείβονται με 3.000 ευρώ τον μήνα. Θα μπορούν να εισηγούνται τη διάθεση “μυστικών κονδυλίων”, μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ, που θα διαχειρίζονται χωρίς έλεγχο και λογοδοσία. Θα μπορούν να εκτελούν απόρρητες συμβάσεις κάθε είδους και να συνεργάζονται με την επίσης μετακλητή Τεχνική Υπηρεσία του υπουργείου», επισημαίνει επίσης Γ. Καμίνης και ζητά να δημοσιευτούν άμεσα η διαδικασία, τα κριτήρια επιλογής και τα βιογραφικά των νέων διοικητών.
Το βιβλίο του Χρήστου Τσιάχρη «Μιναρέδες: Οι Λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη»κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Θούλη, τις ίδιες που εκδίδουν βιβλία του ναζιστή Περίανδρου (καταδικασμένου για την απόπειρα δολοφονίας του Δημήτρη Κουσουρή), αλλά και του Χίτλερ, του Γκέμπελς και άλλων ναζιστών.
https://www.imerodromos.gr/synergatis-nazistikon-ekdoseon-o-dioikitis-tis-domis-pyrgoy-poy-diorise-o-mitarakis/

Y.Γ. Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα λέω εγώ! Δ.Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου